OP WERKDAGEN VOOR 16:00 UUR BESTELD

DEZELFDE DAG NOG VERZONDEN


Bij Kamadovilt.nl willen we de drempel om onze vilt te proberen zo laag mogelijk maken. Daarom hanteren we geen verzendkosten voor leveringen binnen Nederland, België en Duitsland. Voor overige landen vragen we een beperkte bijdrage voor leveringen. Retourneren is tevens gratis in Nederland.

Gratis bezorgd aan huis of op kantoor

Voor alle bestellingen in Nederland geldt dat deze kosteloos bezorgd worden via PostNL of Fietskoeriers. 

Levertijd van de bestelling:

Voor Nederland geldt dat bestellingen voor 16:00 uur op werkdagen dezelfde dag worden verzonden met PostNL. Voor leveringen naar Duitsland en België gebruiken we TNT Post. Hiervoor geldt dat bestellingen tot 10:00 uur besteld dezelfde dag worden verwerkt en verzonden en in de meeste gevallen de volgende dag worden geleverd. Buiten Nederland, Duitsland en België gebruiken we PostNL. Hiervoor geldt dat bestellingen tot 12:00 uur dezelfde dag worden verwerkt en verzonden. In de praktijk duurt het 2 tot 4 dagen voordat het pakket wordt afgeleverd. In sommige gevallen kan het 5 tot 6 dagen duren. Dit heeft o.a. te maken met de drukte bij PostNL. (We hanteren en berekenen een gunstig verzendtarief waarvoor niet de allerkortste bezorgtijd van toepassing is).

*Levering buiten de EU

Voor levering aan landen buiten de EU wordt er geen BTW berekend. De goederen worden met 0% BTW geleverd. Over deze pakketten moeten mogelijk invoerrechten (en administratiekosten) worden betaald. Dit is per non-EU land verschillend.

De invoerrechten worden geheven op het moment dat het pakket het land van bestemming bereikt. Onze webshop heeft geen invoerrechten of administratiekosten tijdens het afrekenen. Additionele kosten voor het invoeren van onze producten zijn voor rekening van de ontvanger.

De invoerrechten verschillen per land en het voor ons niet mogelijk om een indicatie van de kosten te geven. Wanneer je meer informatie wenst over de invoerrechten van jouw land, neem dan contact op met lokale autoriteiten.