Verzendkosten


Bij kamadovilt.nl willen we de drempel om ons type vilt te proberen zo laag mogelijk maken. Daarom hanteren we geen verzendkosten voor leveringen binnen Nederland, België en een groot aantal landen binnen de EU. Voor overige landen vragen we een beperkte bijdrage voor leveringen. Retourneren is tevens gratis in Nederland, België en Duitsland, voor de overige landen zij deze kosten voor eigen rekening. 

Gratis bezorgd aan huis of op kantoor

Voor alle bestellingen in Nederland geldt dat deze kosteloos bezorgd worden via PostNL op een bezorgadres of afhaalpunt.

Verzendkosten Europa

Voor leveringen binnen Europa berekenen we de volgende kosten:

 

Land Verzendkosten
Australië* € 19.95
België Gratis verzenden
Canada* € 19.95
Denemarken € 9.95
Duitsland Gratis verzenden
Estland € 4,95
Finland € 4,95
Frankrijk € 9.95
Griekenland € 6,95
Groot Brittannië € 4,95
Hongarije € 4,95
Ierland € 4,95
Italië € 4,95
Kroatië € 4,95
Luxemburg € 4,95
Monaco* € 4,95
Nederland Gratis verzenden
Nieuw Zeeland* € 19.95
Noorwegen* € 9.95
Oostenrijk € 9.95
Polen € 9.95
Portugal € 4,95
Spanje € 4,95
Tsjechië € 4,95
Verenigde Staten* € 19.95
Zweden € 4,95

Afhalen bij een servicepoint:

Wil je de bestelling liever afhalen in jouw buurt? Dat kan! Wij maken gebruik van PostNL Postkantoren in Nederland waar wij bestellingen voor je kunnen afgeven. Deze service is geheel kosteloos. Doorgaans worden de bestellingen die je op werkdagen voor 12:00 uur plaatst dezelfde dag nog door ons verzonden en aangeboden aan de betreffende pakketservice. In veel gevallen kan je de bestelling dan de volgende werkdag afhalen op de geselecteerde locatie.

*Levering buiten de EU

Voor levering aan landen buiten de EU wordt er geen BTW berekend. De goederen worden met 0% BTW geleverd. Over deze pakketten moeten mogelijk invoerrechten (en administratiekosten) worden betaald. Dit is per non-EU land verschillend.

De invoerrechten worden geheven op het moment dat het pakket het land van bestemming bereikt. Onze webshop heeft geen invoerrechten of administratiekosten tijdens het afrekenen. Additionele kosten voor het invoeren van onze producten zijn voor rekening van de ontvanger.

De invoerrechten verschillen per land en het voor ons niet mogelijk om een indicatie van de kosten te geven. Wanneer je meer informatie wenst over de invoerrechten van jouw land, neem dan contact op met lokale autoriteiten.