Genieten van je kamado met daarom een nieuw vilt, dat wil iedereen toch? Wat nou als jij dit vilt gratis hebt ontvangen? Ja, je leest het goed: GRATIS! Wanneer jij tussen 1 november 2022 en 31 juli 2023 een bestelling plaatst maak je kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen!  

 

Wat moet je doen? 
Help anderen makkelijker kiezen door jouw ervaring met onze producten te delen. Daarnaast zijn wij natuurlijk zelf ook hartstikke benieuwd naar jouw mening over ons vilt zodat wij onze service nog meer kunnen verbeteren, dus wat moet je doen?

  1. Zoek het product dat je hebt gekocht via de zoekbalk bovenaan op onze website
  2. Plaats een review bij het desbetreffende product dat je hebt gekocht 
  3. Afwachten tot 18 juli en wie weet win JIJ! 

 

De actievoorwaarden zijn als volgt:   
De actieperiode loopt van 17 juni 2021 tot en met 18 juli. Op maandag 19 juli wordt de winnaar bekendgemaakt via onze social media kanalen en op deze pagina.  
Door mee te doen aan de actie, verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de actievoorwaarden. De voorwaarden voor deelname zijn: 

  • Deelnemer heeft een aankoop gedaan bij Meubelstunt.nl
  • Deelnemer is minimaal 18 jaar oud 
  • Deelnemer is niet werkzaam bij Meubelstunt.nl of familie van een medewerker bij Meubelstunt.nl 
  • Meubelstunt.nl zal alle persoonsgegevens die zij verkrijgt in het kader van de actie vertrouwelijk en conform de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen. 
  • Meubelstunt.nl zal de persoonlijke gegevens van de winnaar en deelnemers uitsluitend gebruiken voor deze actie en nooit aan derden verstrekken, dan wel verkopen of verhuren.